Touchex - vastgoed | onderhoud | beheer | verhuur

Touchex is een zekerheid in vastgoedmanagement door jarenlange ervaring in het topsegment en een brede deskundigheid verzekeren u van een verantwoord beheer van uw portefeuille of enkel object. Naast een eigen organisatie met vakkundige specialisten, werken wij samen met betrouwbare en professionele partners om zo voor al uw wensen een oplossing op maat te bieden. Zekerheid, rendement en waardebehoud zijn daarbij onze uitgangspunten.

Wij verzorgen voor onze cliënten de verhuur van diverse soorten onroerend goed gelegen in met name Zuid Oost Brabant. Het gaat daarbij landelijke gelegen woningen, villa’s, boerderijen maar ook winkel-, kantoor- en bedrijfsruimte. Ook de verhuur van woningen vormt een belangrijk aandeel in onze beheertaak. Wij werken o.a. voor Philips, ASML, Campina en haar expats.

Daarbij verlenen wij onze diensten met betrekking tot het afsluiten van huurcontracten, de aanvraag van de woonvergunning indien van toepassing, het opleveren van de woning d.m.v. diverse inspecties, het maken van puntentellingen, huurverhogingen en meer. Bij de wederverhuur adviseren wij onze opdrachtgevers uitgebreid over de verhuurmogelijkheden.

Vanzelfsprekend informeren wij vooraf en gedurende het proces onze klant.

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn