Touchex - Betaalmakelaar

 • Is er sprake van een problematische betalingsachterstand bij uw debiteuren?
 • Blijven daardoor rekeningen onbetaald liggen, gevolgd door incassokosten verhogingen?
 • Kennen deurwaarders u al bij naam?
 • Wilt u weer rust en regelmaat in uw zakelijke leven en meer ruimte?


De Betaalmakelaar geeft ruimte


 1. Laat klanten betalen
 2. Onderhandelt
 3. Actief Beheer van debiteuren & crediteuren
 4. Inventariseert

Onze diensten


De Betaalmakelaar helpt, adviseert en coacht als intermediair ZZP/MKB maar ook particulieren en werknemers die financiële problemen hebben door het uitblijven van betalingen van opdrachtgevers en andere instellingen.


Wij makelen uw betalingen zodat er constructieve oplossingen worden gevonden voor uw liquiditeit.


De Betaalmakelaar adviseert als Betaalmakelaar voor MKB en ZZP ondernemers en bedrijven bij het opzetten of structureren van de financiële administratie, het opstellen van business plannen en management rapportages.


Wat doen wij nog meer…..

Hulp bij het opzetten van een financiële administratie


Bent u onlangs als ZZP-er of ondernemer uw eigen bedrijf begonnen maar heeft u weinig verstand of geen tijd om een goede financiële administratie op te zetten? Als business coach voor ondernemers helpen wij bij het opzetten van de financiële administratie en alles wat hierbij komt kijken. Wij leveren maatwerk met de inzet van onze specialist.


Is uw administratie niet op orde?


Alle ondernemingen dienen hun administratie op orde te hebben. Dat kan enorm lastig zijn. Veel visionaire ondernemers hebben weinig affiniteit met financiën. Als u doet waar u goed in bent, helpen wij als Betaalmakelaar bij het scheppen van een goed financieel klimaat om dat mogelijk te maken.


Door snelle groei of veranderingen binnen uw bedrijf, kan de administratie onoverzichtelijk en achterstallig zijn geworden. Door onze ruime ervaring in het implementeren, inrichten en voeren van financiële administraties, stellen wij orde op zaken in uw financiële administratie.


Betaalmakelaar in de bedrijfsvoering


Als Betaalmakelaar voor bedrijven helpen wij ook bij het optimaliseren van bedrijfs- en management informatieprocessen. Soms kunt u daar wel een Betaalmakelaar voor gebruiken die met zijn kennis en expertise u kan adviseren en begeleiden bij diverse interne processen, belangrijke vraagstukken of heersende problemen. Waarom zou het niet doen? Isa


 • Strategisch crediteurenbeheer op uurbasis
 • Overleg met banken en accountants op uurbasis
 • Wij laten uw klanten betalen